Ljoret de Mar

Ljoret de Mar - Leto-2012 - Kon Tiki Travel

13 dana - Hotel - Autobus
Ljoret de Mar - Spanija - foto: PlanetaPutovanja

Putovanje - Ljoret de Mar leto 2012 - Kon Tiki Travel

Mapa

KON TIKI TRAVEL - LETOVANJE  2012 - ŠPANIJA – COSTA BRAVA - LjORET DE MAR LETO 2012 (sa obilaskom Venecije, Verone i Azurne obale)

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel
Destinacija: Španija, Ljoret de Mar
Tip putovanja: Leto 2012, Autobusom, 13 dana (7+2 noćenja)
Polasci: 13. jun 2012; 04 i 18. jul 2012; 08 i 22. avgust 2012.
Cena aranžmana: 380 - 575 EUR 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – LIDO DI JESOLO (VENECIJA): Sastanak putnika ispred hotela “Continental” (Savska strana) u 20:30 sati. Polazak za  Lido di Jesolo u 21:00 sati preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi оdmоrа ..

2. dan LIDO DI JESOLO   - VENECIJA – LIDO DI JESOLO (OKOLINA):Dolazak u luku Punto  Sabioni. Vožnja brodom do Venecije. Panoramsko razgledanje najužeg centra prestonice, nekada  moćne Mletačke Republike (IX – XVIII vek): Trg sv. Marka, bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto.... Slobodno vreme za individualno razgledanje ili fakultativna vožnja  gondolama Kanalom Grande. Povratak u Punto Sabione. Transfer do hotela u okolini Lida di Jesola. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan LIDO DI JESOLO (OKOLINA) – VERONA – LJORET DE MAR: Doručak. Slobodno vreme do 14:00. Vožnja do grada ljubavi - Verone. Razgledanje grada pešaka: Trg Bra, Via Mancini, Veronska  Arena, trgovi Erbe i Sinjori, Djulijetina kuća... Slobodno vreme za šetnju ulicama ovog prelepog gradića. U večernjim satima polazak autobusa za Španiju. Vožnja preko teritorije Francuske, sa usputnim kraćim pauzama za odmor.

4. dan LJORET DE MAR: Dolazak u Ljoret de Mar najpoznatije letovalište Kosta Brave u jutarnjim satima. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotelu oko 14:00. Prva usluga u ručak ili večera u zavisnosti od izabrane usluge (pun pansion, polu pansion). Noćenja

5 - 10.dan LJORET DE MAR. Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za uživanje i odmor. U toku boravka moguće organizovanje brojnih fakultativnih izleta: razgledanje  Barselone, Špansko veče, planina i Manastir Monserat, Magične fontane u Barseloni, obilazak Kosta Brave itd....

11.   dan LJORET DE MAR – AZURNA OBALA Doručak. Napuštanje soba. nakon doručka.  Slobodno  vreme do večernjih sati. Polazak iz Ljoret de Mara oko 21:00. Noćnja vožnja do Azurne obale …

12. dan AZURNA OBALA Dolazak u Kan u jutarnjim satima. Obilazak grada. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

13. dan AZURNA OBALA - BEOGRAD Doručak. Odlazak do centra Nice razgledanje   -   Englesko   šetaliste,   hotel "Negresco",  luka,  Trg  Garibaldi,  Trg  Masena,  Avenija  Zan  Medsen...  Slobodno   vreme  do polaska  za  grad državicu   -   Monako,.   Šetnja  uskim   ulicama  sa   panoramskim   razgledanjem Kneževe  palate  i  neoromanske katedrale u kojoj su grobovi vladara Monaka i  princeze  Grejs Keli. Vožnja delom trase staze Formule 1. Polazak za Beograd…

14. dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevim satima.

U cenu putovanja uračunato je: prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji, smeštaj u odabranom hotelu na bazi 7 polupansiona (doručak – večera ) u Ljoret de Maru, 1 noćenje sa doručkom u Lido di Jesolu (okolina) i 1 noćenje sa doručkom u okolini Nice ili Kana, usluge vodiča, trošovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: međunarodno zdravstveno osiguranje do 35.000 evra, 1.2 evra po danu po osobi, fakultativni izleti, individualni troškovi.

VAŽNE NAPOMENE:

- popusti za decu se primenjuju ukolko su u pratnji dve odrasle osobe
- kategorizaciju objekata u Italiji,Francuskoj, Španiji vrše nadležni organi, svaki hotel je na vidnom mestu istakao svoju kategorizaciju
- datum u tabeli je datum polaska autobusa iz Beograda (sredom uveče)
- u sobe u Ljoret de Maru se ulazi prvog dana oko 14:00 a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10:00
- Sve sobe u hotelima su standardne, pomoćni treći i četvrti ležaji su uglavnom manjih dimenzija, drvene ili metalne konstrukcije na raskapanje i dodaju se u standardnu sobu.
- funkcionisane centralne klime u hotelima je različito i ne podrazumeva rad 24 sata. doručak i večera su na bazi švedskog stola – samoposluživanje
- hoteli u Italiji i Francuskoj su u okolini navedenih gradova, zbog visoke sezone, nije moguć smeštaj putnika u samim turističkim centrima. Imena hotela biće poznata deset dana pred polazak na putovanje.
- fakultativni izleti se plaćaju na licu mesa u efektivi INO parneru organizatoru izleta. Minimalan broj putnika za izvođenje izleta je 20.

OPISI HOTELA

HOTEL MEDITERANEAN SAND 2*+

www.spainby.com/hotel/hotel-dex-lloret-de-mar/gallery/

Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara na oko 80m od plaže, u klasi je hotela sa 3*. U skopu hotela se nalazi bar, bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, terasom, TV-om, telefonom.

HOTEL COPACABANA 3*

www.hotel-copacabana.com

Nalazi se u mirnijem delu centra Lloret de Mar-a i na oko 400m od gradske plaže. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen za decu i odrasle, frizerski salon, sauna, salon video zabave, bilijar i tenisko igralište. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, terasom ili balkonom, TV-om telefonom, klima uredjajem i sefom (posebno se plaća na licu mesta).

HOTEL LA CAROLINA 3*

www.hotellacarolina.cat

Hotel se nalazi u mirnom delu Ljoret de Mara. Prepoznatljiv je po svom etno stilu. Nalazi se na oko 350m od gradske plaže. Sve sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, poseduju kupatilo, sef-doplata na licu mesta, balkonom i centralnom klimom. Sve sobe imaju pogled na bazen.

HOTEL SELVA MAR 3*

www.hotelselvamar.com

Hotel je smešten u mirnoj zoni na oko 500 m od plaže, i na 700 m od centra Ljoreta. Sadržaj hotela: Hotel ima 243 sobe na 4 sprata. U okviru hotela, nalaze se otvoreni bazen i bazen za decu okruženi prostranom terasom sa ležaljkama i suncobranima, teniski

tereni, bašta, bar na bazenu, bar, restoran , fitnes centar, unutrašnji bazen, đakuzi, dečiji klub, WiFi pristup internetu. Večernji

muzički program na terasi kraj bazena, dečiji mini disko, flamenko, program sa papagajima. Sobe: Dvokrevetne, mogućnost jednog ili 2 dodatna ležaja, centralno klimatizovane i sadrže terasu, SAT TV, telefon i kupatilo, fen.

HOTEL ACAPULCO 3*

www.hotelacapulcolloret.net

Ovaj hotel se nalazi na oko 400 m od plaže i 250 m od centra Ljoreta. Nalazi se u mirnom okruženju, a nedaleko od svih glavnih dešavanja.  U okviru hotela je 200 standardnih soba na 6 spratova, restoran, bar u holu hotela, bar na bazenu, lift, TV sala, otvoren bazen, dečiji bazen, automati za zabavu … Jednom nedeljno gosti mogu uživati u letnjoj večernjoj animaciji , bašta, bilijar i automati za zabavu, Wi Fi pristup internetu.Sobe: Dvokrevtne, mogućnost jednog ili dva dodatna ležaja.

HOTEL FESTA BRAVA 3*

www.hotel-festabrava.com

Nalazi se na 400 m od gradske plaže i na oko 100m od centra mesta. U sklopu hotela nalazise restoran, bar, bazen za decu I odrasle, dečije igralište i TV sala.Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uredjajem, balkonom i sefom (posebno se plaća na licu mesta).

HOTEL MARIA DEL MAR 3*

www.hotelmariadelmar.net

Hotel Maria del Mar se nalazi u centru Lloret de Mara. Udaljen je oko 350m od plaže. U blizini hotela se nalaze restorani, barovi i radnje. Sadržaj: recepcija, restoran, bazen, solarijum, bar, sef (koji se ugovara i plaća na recepciji hotela), centar za zabavu. Sobe: (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem): TWC, TV-SAT, telefon, balkon/terasa, klima uređaj.

HOTEL SAVOY 3*+ www.hotelsavoylloret.com 
Hotel se nalazi u prelepoj uvali Fenals na oko 100m od plaže, na 10 minuta hoda do centra Ljoret de Mar-a. Hotel poseduje restoran, bar, kafić, bilijar salu, otvoreni bazen. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, poseduju kupatilo, TV, fen, valkon i klima uređaj.

Pogledajte detaljnije informacije na sajtu organizatora >

Poslednja promena: Today, 17:43

Upoznajte našu planetu - turističke destinacije: