London

London, Engleska - Nova godina - doček - Kon Tiki Travel

5 dana - Hotel - Avion
London - Engleska - foto: PlanetaPutovanja

Kon Tiki Travel - London Nova Godina 2012 - Putovanje Engleska

Mapa

LONDON NOVA GODINA 2012 - KON TIKI TRAVEL

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel
Destinacija: Engleska - London
Tip putovanja: Nova Godina 2012
Trajanje putovanja: 5 dana (4 noćenja)
Cena aranžmana: 730 EUR (doplata za jednokrevetnu sobu 265 EUR)
Polazak: 29. decembar 2011. godine

Program putovanja:

1. dan (29. decembar) BEOGRAD-LONDON 
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 08.25 sati ispred šaltera Kon Tiki Travel-a. Poletanje za London u 10.25 (let JU 210). Dolazak na aerodrom "Hitrou" u 12.40 (po lokalnom vremenu). Odlazak na panoramsko razgledanje gradaautobusom: trgovi Pikadili i Trafalgar, Vestminsterska opatija, Parlament, Siti, katedrala Svetog Pavla, “London Tower”, “London Eye” (“Oko Londona” - najveća vrteška na svetu), Bakingemska Palata… Smeštaj u hotelu. Slobodno poslepodne. Noćenje.

2. dan (30. decembar) LONDON - OKSFORD - STRATFORD NA RECI EJVON - LONDON 
Doručak. Poludnevni izlet za Oksford i Stratford. Dolinom Temze stiže se u Oksford “grad uspavanih tornjeva “ star hiljadu godina.Uskim kamenim ulicama, između mnogih koledža, dolazi se do Christ Church koledža, jednog od najvećih koledža na Oxfordskomuniverzitetu a koji se nalazi u najlepšem delu grada. Posle posete Oxfordu, odlazak do Stratforda na reci Ejvon, rodnog grada Vilijema Šekspira sa karakterističnim kućama od drvenih oplata, smeštenim u širokim ulicama, koje je zadržalo atmosferu i izgled malog srednjovekovnog grada. Obilazak Šekspirove rodne kuće u ulici Henli upotpuniće sliku o ovom prelepom mestu u srcu Engleske. Povratak u London. Noćenje.

3. dan (31. decembar ) LONDON 
Doručak. Fakultativni obilazak centra Londona. Pešačka tura po Kovent Gardenu, panorama Masonskog muzeja (Free Masons Hall) i Kraljevske opere. Razgledanje Vest Enda sa mnogobrojnim pozorištima. Obilazak Lester skvera i Pikadilija. Individualni nastavak razgledanja po najpoznatijim trgovačkim ulicama Londona: “ Regent” i “Oxford“. Slobodno popodne za individualnu posetu Britanskom muzeju, Nacionalnoj galeriji,Muzejuvoštanih figura madam Tiso ili Kensington palati. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

4. dan (01. januar) LONDON 
Doručak. Fakultativni odlazak na prvojanuarsku paradu– tradicionalnu povorku ulicama Londona. Predviđeno je učešće brojnih svirača, plesača i orkestara . Po završetku trosatne parade slobodno vreme za individualni obilazak grada. Noćenje.

5. dan (02. januar) LONDON-BEOGRAD 
Doručak.Transfer na aerodrom “Hitrou”. Poletanje u 13.30 (JU 211). Dolazak u Beograd u 17.15 sati.

 

Hotel Copthorne Tara 4* (Scarsdale Place, Kensington , W8 5SR London) se nalazi u poznatom Londonskom kvartu Kensingtonu, nedaleko od Earls Court – a (kongresnog centra) i Albert Hol-a. Na tri minuta hoda od hotela nalazi se metro linija. Hotel ima sobe sa kompletno opremljenim kupatilom, satelitskom TV, frižiderom, internet vezom (uz doplatu). U okviru hotela nalazi se bar, restoran, konferencijska sala, fitnes centar, biznis centar. Doručak je kontinentalni.

U cenu putovanja je uračunato: avionski prevoz na relaciji Beograd-London-Beograd, autobuski transferi u Londonu, smeštaj u hotelukategorije4*na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom u dvokrevetnim sobama, panoramsko razgledanje grada autobusom, poludnevni izlet za Oxford i Stratford na reci Ejvon, troškovi organizovanja i vođenja aranžmana .

U cenu putovanja nije uračunato: aerodromske takse (oko 110evra) - plaćaju se u agenciji, troškovi viziranja pasoša (9.200 dinara - plaća se u ambasadi), troškovi viziranja (5 €- plaća se uagenciji u dinarskoj protivvrednosti), fakultativni izleti i posete,karte za metro, novogodišnji doček,međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 35.000 eura, cena 1 euro po danu boravka.

Rok za prijavljivanje i predaju dokumentacije: najkasnije do 30. novembra 2011 godine.

Uslovi viziranja: Potrebno je predati dokumentaciju (prevedenu na engleski) agenciji uz popunjeni formular. Podatke sa popunjenog formulara agencija šalje u specijalnom formatu ambasadi na osnovu čega dobija termin za svakog klijenta ponaosob. Klijent se o tome obaveštava i dužan je da lično ode u amabasadu radi uzimanja biometrijskih podataka. Putnik je dužan da sam podigne vizu. Informacije o dokumentaciji potrebnoj za britansku vizu možete dobiti na tel. odeljenja viza 2098184 .

Pogledajte detaljnije informacije na sajtu organizatora >

Poslednja promena: Today, 03:04

Turističke destinacije - leto 2018: