Sicilija

Sicilija - Leto-2012 - Filip Travel

12 dana - Hotel - Avion
Cefalu - Sicilija - Italija - foto: PlanetaPutovanja

Putovanje - Leto 2014 Sicilija - Filip Travel

Mapa

 

Program putovanja SICILIJA LETO 2014 ČARTER KON TIKI TRAVEL >>

Organizator putovanja: Filip Travel
Destinacija: ItalijaSicilija 
Tip putovanja: Letovanje 2012
Trajanje putovanja: 11 ili 12 dana (10 ili 11 noćenja)
Cena aranžmana: 379 - 1689 EUR (Prevoz avionom + transfer + smeštaj)
Polasci: 17., 27. jun., 08., 18., 29. jul,  08., 19., 29. avgust 09. septembar 2012. godine 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Beograd - Sicilija: Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Beograd na salteru Filip travela  za medjunarodne polaske min. 2 sata pre poletanja aviona (gde putnici podižu dokumenta). Odlazak na šalter za čekiranje  (po otvaranju) i pasošku kontrolu. Direktan čarter let do Palerma. Po sletanju sledi pasoška kontrola, podizanje prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave, smeštaj (soba je rezervisana od 16h), noćenje. Dozvoljeni prtljag je 20kg po plativom putniku. Bebe nemaju pravo na besplatan prtljag.

2-10. ili 2-11. dan Sicilija: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost fakultativnih izleta, noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku

11. ili 12. dan Sicilija: Napuštanje soba do 10h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda.

Ukoliko je broj putnika manji od predvidjenog minimalnog broja 80 putnika, agencija ima pravo da putnike usmeri preko redovnih linija direktnim  letom.

Popust za decu za hotelski smeštaj odnosi se na decu u pratnji dve punoplatežne odrasle osobe. U većini hotela je pomoćni ležaj manji od standardnog ili krevet na sklapanje. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ako to nije posebno naglašeno. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

● Avio prevoz na relaciji Beograd – Palermo – (aerodrom Falcone Borsellino) – Beograd (čarter let);

● 10 ili 11 noćenja na bazi izabrane usluge;

● Transfere aerodrom -/ apartman-aerodrom na Siciliji;

● Usluge predstavnika i organizaciju  putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

● Aerodromske i sigurnosne  takse odrasli i deca 31,30 EUR (taksa u Beogradu 15,30 eur, taksa na Siciliji 16 eur), deca 0-2 god. plaćaju 25 eur (troškovi avio prevoza i taksi, nemaju sedište i obrok u avionu), plaćanje prilikom uplate aranžmana (podložno promeni);

● Taksa Direktorata za civilno vazduhoplovstvo u iznosu od 1 eur po osobi po smeni, plaćaju odrasli i deca;

● YQ Jatova taksa za poskupljenje goriva 10 EUR

● Boravišna taksa 1 eur po osobi dnevno, plaćanje na licu mesta;

● Fakultativne izlete i individualne  troškove putnika;

● Međunarodno putno zdravstveno osiguranje Delta Đenerali standard na 35.000 osigurane sume i to:

PREDLOG FAKULTATIVNIH  IZLETA:

Minimum 20 osoba.Izleti su uglavnom na engleskom jeziku, potražiti informaciju o mogućnostima izleta na srpskom jeziku prilikom rezervacije izleta. Filip travel ne snosi odgovornost za kvalitet, potrebne vize  i realizaciju  izleta.

VREME POLETANJA AVIONA: Molimo Vas da obavezno 48h pre polaska na put, u Vašoj agenciji proverite tačno vreme poletanja aviona. Po putniku je dozvoljeno  20kg prtljaga. Let Beograd – Palermo   traje  oko 2 sata.  U avionu će biti posluženi: kafa, sok i  sendviči.  Vremena  letova  su prema mogućnostima avio prevoznika, mogući su rani ili kasni večernji letovi. Broj dana ne označava celodnevni boravak u hotelu. Prvog dana je moguće da u slučaju kasnog večernjeg leta dolazak u smeštajni objekat bude u večernjim – noćnim satima, a poslednjeg dana napuštanje smeštajnog objekta u ranim jutarnjim časovima, u zavisnosti od raspoloživih letova avio prevoznika, i na vreme poletanja Filip travel nema uticaja. U smenama  sa nedovoljnim brojem  prijavljenih putnika, moguće je  prebacivanje  sa čarter  leta  na redovan  let  ili na drugi  aerodrom.  Minimum za realizaciju  programa  je 80 prijavljenih putnika  na avionu.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora  putovanja  agencije  FILIP  TRAVEL  usklađeni  sa YUTA standardom.  Licenca Ministarstva  Turizma  OTP 196/2010 od 10.02.2010. godine.

Organizator  putovanja  osiguran  je  Polisom  osiguranja  odgovornosti  prema  putniku  broj  7759046,  te  Polisom  osiguranja  potraživanja  za slučaj insolventnosti broj 7759048 osiguravača Delta Generali osiguranje, obe polise važe do 01.06.2012. g.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Filip travel.

Pogledajte detaljnije informacije na sajtu organizatora >

Poslednja promena: Yesterday, 22:54

Upoznajte našu planetu - turističke destinacije: