Sardinija

Sardinija - Leto-2012 - Kon Tiki Travel

12 dana - Hotel - Avion
Sardinija - Italija - foto: PlanetaPutovanja Arsenijević

Putovanje - Sardinija Leto 2012 - Kon Tiki Travel

Mapa

KON TIKI TRAVEL - SARDINIJA LETO 2012

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel
Destinacija: Italija, Sardinija
Tip putovanja: Letovanje 2012
Trajanje putovanja: 11 ili 12 dana
Cena aranžmana: 469 - 1060 EUR (Prevoz avionom + transfer + smeštaj)
Polasci: 17., 27. jun., 08., 18., 29. jul,  08., 19., 29. avgust 09. septembar 2012. godine 

Program putovanja:

1. dan: Sastanak učesnika putovanja na beogradskom aerodromu ”Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travela, dva sata pre poletanja (u popodnevnim satima). Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom u Kataniji i nastavak istim avionom za Kaljari, sletanje u Kaljari. Transfer do hotela po izboru.

2. do 10. ili 11. dana: Boravak u hotelima po izboru na bazi usluga iz tabele. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. ili 12. dan: Slobodno vreme do transfera na aerodrom (napuštanje soba do 12 sati). Transfer na aerodrom i poletanje za Beograd. Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom "Nikola Tesla".

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. U POVRATKU O SATNICI TRANSFERA PUTNIKE OBAVEŠTAVA AGENCIJSKI PREDSTAVNIK.

Cene u tabelama su izražene u evrima. Plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama, kreditima poslovnih banaka, ili avansnim računom (profakturom), sa rokom uplate dva dana od datuma izdavanja avansnog računa. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

U cenu putovanja je uračunato: prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Katanija-Kaljari-Beograd, autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu, po usluzi prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: avio takse i administrativni troškovi 44 evra, doplata za gorivo 10 evra, međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem do 35000 evra (cena 1,26 evra za odrasle, a za decu 0.52 evra po danu boravka) i fakultativni izleti. Usled promena cene na tržištu nafte, iznos doplate za gorivo je podložan promeni do dana polaska.

Pogledajte detaljnije informacije na sajtu organizatora >

Poslednja promena: Today, 11:00

Upoznajte našu planetu - turističke destinacije: