Sicilija

Sicilija, Italija - Leto 2014 - Kon Tiki Travel

12 dana - Hotel - Avion
Cefalu - Sicilija - Italija - foto: PlanetaPutovanja

Kon Tiki Travel - Sicilija 2014 Letovanje 2011 - Putovanje Italija

Mapa

SICILIJA 2014 - ITALIJA - CARTER
KON TIKI TRAVEL - SICILIJA LETOVANJE 2014 - ITALIJA - HOTELI - AVIO PREVOZ
SICILIJA JUN, JUL, AVGUST, SEPTEBMAR 2014

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel Beograd
Destinacija: ItalijaSicilija
Tip putovanja: LETO 2014 - 11 ili 12 dana / 10 ili 11 noćenja - avionom - čarter let
Datumi polaska: 26., jun; 7., 17., 28 jul; 7., 18., 28 avgust; 08., 18., septembar 2014 godine
Cena aranžmana: od 499 - 2290 EUR (PREVOZ AVIONOM + TRANSFER + SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE)
+ avio takse 50 EUR

Program putovanja SICILIJA LETO 2014 AVIONOM:

1. dan BEOGRAD - KATANIJA - ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ”Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travel-a, dva sata pre poletanja za Kataniju. Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom u Kataniji.Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. do 10. ili 11. dana ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI Boravak u hotelima po izboru na bazi usluga iz tabele. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. ili 12. dan ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI - KATANIJA - BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom (napuštanje soba do 12 sati). Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd. Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom ”Nikola Tesla”.

(MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. U POVRATKU O SATNICI TRANSFERA PUTNIKE OBAVEŠTAVA PREDSTAVNIK AGENCIJE.)

Cene u tabelama su izražene u evrima. Plaćanje je u dinarima, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa ad Beograd na dan plaćanja. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama, kreditima poslovnih banaka, ili avansnim računom (profakturom), sa rokom uplate dva dana od datuma izdavanja avansnog računa. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

U cenu putovanja je uračunato: prevoz čater letom na relaciji Beograd - Katanija - Beograd, autobuski transfer aerodrom - hotel - aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluga iz cenovnika, troškovi organizovanja i vođenja putovanja i međunarodno zdravstveno osiguranje.

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse i administrativni troškovi 50 evra i fakultativni izleti. Usled promena cene na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do dana polaska. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja. Navedeni iznosi se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banka Intesa ad Beograd, na dan uplate.

 

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel Beograd

Poslednja promena: Today, 19:57

Upoznajte našu planetu - turističke destinacije - leto 2015: