Sicilija

Sicilija, Italija - Leto 2015 - Kon Tiki Travel

11 dana - Hotel - Avion
Cefalu - Sicilija - Italija - foto: PlanetaPutovanja

Kon Tiki Travel - Sicilija leto 2015 Čarter let - Putovanje Italija

Mapa

SICILIJA 2015 - ITALIJA - DIREKTAN CARTER LET
KON TIKI TRAVEL - SICILIJA LETOVANJE 2015 - ITALIJA - HOTELI - AVIO PREVOZ
SICILIJA JUN, JUL, AVGUST, SEPTEBMAR 2015

Organizator putovanja: Kon Tiki Travel Beograd
Destinacija: ItalijaSicilija
Tip putovanja: LETO 2015 - 11  / 10 noćenja - avionom - čarter let
Cena aranžmana: od 531 EUR (PREVOZ AVIONOM + TRANSFER + SMEŠTAJ) + Aerodromske takse i troškovi obrade rezervacija za odrasle i decu od 2-12 godina u iznosu od 53.28 EUR

Program putovanja SICILIJA LETOVANJE 2015 AVIONOM:

1. dan BEOGRAD - KATANIJA - ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ”Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki Travel-a, dva sata pre poletanja za Kataniju. Predviđeno vreme leta za Kataniju je u 11.00 sati, JU6144. Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom u Kataniji. Transfer do izabranog hotela. Usluga prema cenovniku. Noćenje.

2. do 10. dan ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI Boravak u hotelima po izboru na bazi usluga iz cenovnika. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. dan ĐARDINI NAKSOS / TAORMINA / LETOJANI - KATANIJA - BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom (napuštanje soba do 12 sati). Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 13.45 sati, JU6145. Nakon dva sata leta sletanje na aerodrom ”Nikola Tesla”.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Beograd-Katanija-Beograd (čarter let), autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu uz uslugu prema cenovniku, troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Aerodromske takse i troškovi obrade rezervacija za odrasle i decu od 2-12 godina u iznosu od 53.28 eur. Deca do 2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i ne plaćaju aerodromsku taksu. Takse se plaćaju u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate. YQ je doplata za gorivo, uvodi se usled neplaniranih povećanja cene nafte. Deca do 2 godine ne plaćaju YQ. U cenu nisu uključeni fakultativni izleti, osiguranje od otkaza putovanja, kao ni međunarodno zdravstveno osiguranje. Odrasle osobe i deca preko 13 godina plaćaju boravišnu taksu. Taksa se plaća na recepciji hotela i, u zavisnosti od kategorije hotela i regije, cena varira od 1.5 – 2.5 evra D

Detaljnije informacije - Organizator putovanja: Kon Tiki Travel & Service

Poslednja promena: Today, 02:10

Turističke destinacije - leto 2018: