Majorka

Majorka - Leto-2012 - Belvi travel

12 dana - Hotel - Avion
Mondrago - Majorka - Spanija - foto: flickr - Random_fotos

Putovanje - Majorka leto 2012 - Belvi travel

Mapa

MAJORKA LETO 2012 - ŠPANIJA - HOTELI - AUTOBUSOM - BELVI TRAVEL

Organizator putovanja: Belvi Travel 
Destinacija: ŠpanijaMajorka
Tip putovanja: Leto 2012, Avionom, 11/12 dana (10/11 noćenja)
Polasci: 18., 28. jun, 9., 19., 30. jul, 9., 20., 30. avgust  2012. godine
Cena aranžmana: 589 - 1699 EUR (Smeštaj u hotelima od 359 - 1469 EUR + 205 EUR avio prevoz + dinarski deo 3000 dinara) 

PROGRAM PUTOVANJA: 
Dan polaska - poletanja aviona je datum iz tabele. 

Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 11/12. dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA: 
- avio - čarter let na relaciji Beograd - Palma De Mallorca - Beograd  
- izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli  
- servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.


CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
- troškove zdravstvenog osiguranja (za kompletno putovanje) - 118 rsd dnevno (odrasla osoba), 83 rsd za decu od 0-18g., 295 rsd za starije od 65g. 
- troškove transfera aerodrom - hotel - aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.). 
- aerodromsku i drugu taksu u Beogradu i u Španiji. Očekivan iznos oko 28€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka putovanja. 
- taksu za poskupljenje goriva. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka putovanja.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:  Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem  do 31. decembra 2012, admistritativnom zabranom preduzeća, turističkim kreditima poslovnih banaka, plaćanjem Visa, Mastercard, Dina i American Express platnim karticama uz mogučnost plaćanja na rate i PlatiMo mobilnim servisom.

OPŠTE NAPOMENE: 
- Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
- Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
- Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAPOMENA O CENI: DINARSKI DEO ARANŽMANA:  plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, iznos je naznačen u tabeli.
CENA AVIO PREVOZA:  cena je po osobi. Naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište. 
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu. 

Detaljnije informacije na sajtu organizatora >

Poslednja promena: Today, 19:45

Upoznajte našu planetu - turističke destinacije: